Párbaj csomag

20 000 Ft

Ide írd aki a kupont beváltja!
Kategória:

Leírás

Kinek ajánljuk?

Azoknak  a gyerekeknek  és felnőtteknek ajánljuk ezt a  kortalan élményt, akik megőrülnek a tankokért , tankos játékokért, szeretik a kültéri szabadidős játékokat, a  paintballozást, gokartozást, hiszen ez a játék ezeknek a kombinációja.


Élmény leírása: Az élmény egy 5-6 perces oktatással kezdődik , melynek részét képezi egy  előzetes minitank vezetés is. Ezt követően kezdődik maga  a játék.  Az előre kialakított pályán a szemben álló 2 félnek van egy-egy zászlaja.  A párbaj lényege, hogy  a játék ideje alatt a szembenálló felek minél többször megszerezzék a másik zászlaját. Az nyer aki többször sikerül ezt megvalósítania. Természetesen játék közben ki lehet lőni egymást, ami után mindkét félnek megindulási pontra vissza kell mennie  és ezt követően csak játékvezetői  jelre folytatódhat tovább a játék.

Ha elfogyott a 100db lőszer, akkor a játékvezető megállítja  a játékot  és kérésre újratölti  a fegyvereket.  Egy feltöltés 100db lőszer, melynek az ára 1000Ft amit ráérsz a játék végén kifizetni! Ha mégsem szeretnél ismételt feltöltést , akkor lőszer nélkül folytathatod  a harcot  mindaddig amíg a játékidő letelik.