Akció!

Csata csomag

Original price was: 39 990 Ft.Current price is: 27 990 Ft.

Ide írd aki a kupont beváltja!
Kategória:

Leírás

Kinek ajánljuk?

Azoknak  a nagyobb  baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk,akik részt szeretnének venni egy igazi paintball tankcsatában. A párbaj csomagokhoz képest a legmarkánsabb eltérés, hogy itt már lehetősége nyílik csapatban játszani egymás ellen, akár 2-2 vagy 3-1 arányban.


Élmény leírása:

A párbaj csomaghoz hasonlóan játék egy vezetéstechnikai oktatással indul és ezt követően kezdődik a csata. A cél ebben az esetben is, hogy  a játék ideje alatt minél többször megszerezzék az ellenséges csapat  zászlaját. Az a csapat nyer aki többször szerzi meg a zászlót. Természetesen játék közben ki lehet lőni egymást, ami után mindkét félnek megindulási pontra vissza kell mennie és ezt követően csak játékvezetői  jelre folytatódhat a játék tovább.

Tudjuk, hogy egy heves csatában olykor nem árt az extra muníció, ezért ha menet közben elfogyott a csomagban foglalt 100db lőszer, akkor  csak vedd elő az előre bekészített lőszertartót és töltsd újra a fegyvereket.  Egy feltöltés 100db lőszer, melynek az ára 2000Ft, amit ráérsz a játék végén kifizetni! Ha mégsem szeretnél ismételt feltöltést, akkor lőszer nélkül folytathatod  a harcot  mindaddig amíg a játékidő letelik.

Érdekelhetnek még…