Játék csomagok

Csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy  a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja  a számára megfelelő  élményt.

Vezetés csomag

Kiknek ajánljuk: Azoknak a gyerekeknek  és feleségeknek, illetve nagyszülőknek ajánljuk, akik valamilyen oknál fogva nem szeretnének részt venni egy paintball tankcsatában, azonban  szívesen kipróbálnák, hogy milyen egy igazi minitankot  vezetni.


Élmény leírása: A sofőr egy alapos és mindenre kiterjedő instrukciót követően  lehetőséget kap arra, hogy először egyszerű terepen, majd kisebb akadályokat kikerülve és leküzdve  irányítsa az általa kiválasztott minitankot. A vezetést minden esetben instruktor figyeli , aki szükség esetén azonnal le tudja állítani a járművet.  A vezetés akkor ér véget amikor az instruktor által mért élmény ideje letelik.

Természetesen ha tetszik a helyszínen vagy előre is van lehetőség plusz vezetési idő vásárlására!

Tovább

Párbaj csomag

Kiknek ajánljuk: Azoknak  a gyerekeknek  és felnőtteknek ajánljuk ezt a  kortalan élményt, akik megőrülnek a tankokért , tankos játékokért, szeretik a kültéri szabadidős játékokat, a  paintballozást, gokartozást, hiszen ez a játék ezeknek a kombinációja.


Élmény leírása: Az élmény egy 5-6 perces oktatással kezdődik , melynek részét képezi egy  előzetes minitank vezetés is. Ezt követően kezdődik maga  a játék.  Az előre kialakított pályán a szemben álló 2 félnek van egy-egy zászlaja.  A párbaj lényege, hogy  a játék ideje alatt a szembenálló felek minél többször megszerezzék a másik zászlaját. Az nyer aki többször sikerül ezt megvalósítania. Természetesen játék közben ki lehet lőni egymást, ami után mindkét félnek megindulási pontra vissza kell mennie  és ezt követően csak játékvezetői  jelre folytatódhat tovább a játék.

Ha elfogyott a 100db lőszer, akkor a játékvezető megállítja  a játékot  és kérésre újratölti  a fegyvereket.  Egy feltöltés 100db lőszer, melynek az ára 1000Ft amit ráérsz a játék végén kifizetni! Ha mégsem szeretnél ismételt feltöltést , akkor lőszer nélkül folytathatod  a harcot  mindaddig amíg a játékidő letelik.

Tovább

Csata extra csomag

Kiknek ajánljuk: Ez a csomagunk mindent  magában foglal amitől a barátaiddal jól érezheted magad! Hosszabb játékidő, extra lőszermennyiség plusz ajándék  emléklap. Ezen kívül a győztesek nevét  regisztráljuk sorsolásunkon , ahol minden hónapban valódi  Tank vezetést, Monster Truck vezetést  és 1 órás Minitank háborút sorsolunk ki, amelyet megoszthatsz barátaiddal.

Ha igazán szeretnéd megünnepelni hozzátartozód szülinapját, legénybúcsúját, vagy egyszerűen csatázni akarsz egy jót,akkor ezt a csomagot neked találtuk ki! Osztozzatok az élményben és csatázzatok egy jót!


Élmény leírása:

A párbaj csomaghoz hasonlóan játék egy vezetéstechnikai oktatással indul és ezt követően kezdődik a csata. A cél ebben az esetben is, hogy  a játék ideje alatt minél többször megszerezzék az ellenséges csapat  zászlaját. Az a csapat nyer aki többször szerzi meg a zászlót. Természetesen játék közben ki lehet lőni egymást, ami után mindkét félnek megindulási pontra vissza kell menni és ezt követően csak játékvezetői  jelre folytatódhat a játék tovább.

Ha  menet közben elfogyott a 100db lőszer, akkor a játékvezető megállítja  a játékot  és kérésre újratölti  a fegyvereket.  Egy feltöltés 100db lőszer, melynek az ára 1000Ft amit ráérsz a játék végén kifizetni! Ha mégsem szeretnél ismételt feltöltést , akkor lőszer nélkül folytathatod  a harcot  mindaddig amíg a játékidő letelik.

Tovább

Csata csomag

Kiknek ajánljuk: Azoknak  a nagyobb  baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk,akik részt szeretnének venni egy igazi paintball tankcsatában. A párbaj csomagokhoz képest a legmarkánsabb eltérés, hogy itt már lehetősége nyílik csapatban játszani egymás ellen, akár 2-2 vagy 3-1 arányban.


Élmény leírása: A párbaj csomaghoz hasonlóan játék egy vezetéstechnikai oktatással indul és ezt követően kezdődik a csata. A cél ebben az esetben is, hogy  a játék ideje alatt minél többször megszerezzék az ellenséges csapat  zászlaját. Az a csapat nyer aki többször szerzi meg a zászlót. Természetesen játék közben ki lehet lőni egymást, ami után mindkét félnek megindulási pontra vissza kell mennie és ezt követően csak játékvezetői  jelre folytatódhat a játék tovább.

Ha  menet közben elfogyott a 100db lőszer, akkor a játékvezető megállítja  a játékot  és kérésre újratölti  a fegyvereket.  Egy feltöltés 100db lőszer, melynek az ára 1000Ft amit ráérsz a játék végén kifizetni! Ha mégsem szeretnél ismételt feltöltést , akkor lőszer nélkül folytathatod  a harcot  mindaddig amíg a játékidő letelik.

Tovább

Csapatépítő csomag

Legénybúcsús csoportok, céges vagy egyéb csapatépítőkre a haverokkal, valamint rendezvényekre kérj egyedi árajánlatot!

Érdekel

Vezetés Csomag (1fő)

Ft 4.990

Per Month
 • Élmény időtartama:  10 perc
 • Vezetés időtartama: 5 perc
 • Ajánlott korhatár : 9 éves kor felett
Megveszem!

Párbaj Csomag (2 fő)

Ft 13.990

Per Month
 • 6.995 Ft/fő
 • Élmény időtartama:  25 perc
 • Játékosok száma: 2 fő
 • Játék időtartama: 15 perc
 • Lőszer mennyiség: 100 db/ fő
 • Ajánlott korhatár : 9 éves kor felett
Megveszem!

Csata Csomag (4 fő)Legtöbbet választott

Ft 27.990

Per Month
 • 6.995 Ft/fő
 • Élmény időtartama:  25 perc
 • Játékosok száma: 4 fő
 • Játék időtartama: 15 perc
 • Lőszer mennyiség: 100 db/ fő
 • Ajánlott korhatár : 9 éves kor felett
Megveszem!

Csata Extra Csomag (4 fő)

Ft 35.990

Per Month
 • 8.995 Ft/fő
 • Élmény időtartama:  30 perc
 • Játékosok száma: 4 fő
 • Játék időtartama: 20 perc
 • Lőszer mennyiség: 200 db/fő
 • Ajánlott korhatár : 9 éves kor felett
 • Extra: Emléklap, Lehetőség extra nyereményekre
Megveszem!

HOGYAN MŰKÖDIK?

1.

VÁLASZD KI AZ ÉLMÉNYT!

2.

VÁSÁROLD MEG AZ UTALVÁNYT (VOUCHERT)!

3.

JELENTKEZZ BE AZ UTALVÁNYON TALÁLHATÓ EMAIL CÍMEN!

4.

ÉLVEZD, MERT BIZTOSAN FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY LESZ!