Akció!

Csata extra csomag

Original price was: 49 990 Ft.Current price is: 35 990 Ft.

Ez a csomagunk mindent  magában foglal amitől a barátaiddal jól érezheted magad!

  • Hosszabb játékidő (20-25 perc);
  • Extra lőszermennyiség(200db);
  • Ajándék  emléklap.

(Ezen kívül a győztesek nevét  regisztráljuk sorsolásunkon , ahol minden hónapban valódi  Tank vezetést, Monster Truck vezetést  és 1 órás Minitank háborút sorsolunk ki, amelyet megoszthatsz barátaiddal.)

 

Ide írd aki a kupont beváltja!
Kategória:

Leírás

Kinek ajánljuk?

Ideális ajándék szülinapra, legénybúcsúra, vagy egyszerűen csatázni akarsz egy jót a barátaiddal, akkor ezt a csomagot neked találtuk ki!

Osztozzatok az élményben és csatázzatok egy jót!


Élmény leírása:

A párbaj csomaghoz hasonlóan játék egy vezetéstechnikai oktatással indul és ezt követően kezdődik a csata. A cél ebben az esetben is, hogy  a játék ideje alatt minél többször megszerezzék az ellenséges csapat  zászlaját. Az a csapat nyer aki többször szerzi meg a zászlót. Természetesen játék közben ki lehet lőni egymást, ami után mindkét félnek megindulási pontra vissza kell menni és ezt követően csak játékvezetői  jelre folytatódhat a játék tovább.

Tudjuk, hogy egy heves csatában olykor nem árt az extra muníció, ezért ha menet közben elfogyott a 200db lőszer, akkor  csak vedd elő az előre bekészített lőszertartót és töltsd újra a fegyvereket.  Egy feltöltés 100db lőszer, melynek az ára 2000Ft amit ráérsz a játék végén kifizetni! Ha mégsem szeretnél ismételt feltöltést, akkor lőszer nélkül folytathatod  a harcot  mindaddig amíg a játékidő letelik.