Akció!

Párbaj csomag

Original price was: 19 990 Ft.Current price is: 13 990 Ft.

Ide írd aki a kupont beváltja!
Kategória:

Leírás

Kinek ajánljuk?

Azoknak  a gyerekeknek  és felnőtteknek ajánljuk ezt a  kortalan élményt, akik megőrülnek a tankokért, tankos játékokért, szeretik a kültéri szabadidős játékokat, a  paintballozást, gokartozást, hiszen ez a játék ezeknek a kombinációja.


Élmény leírása: Az élmény egy 5-6 perces oktatással kezdődik , melynek részét képezi egy  előzetes minitank vezetés is. Ezt követően kezdődik maga  a játék.  Az előre kialakított pályán a szemben álló 2 félnek van egy-egy zászlaja.  A párbaj lényege, hogy  a játék ideje alatt a szembenálló felek minél többször megszerezzék a másik zászlaját. Az nyer aki többször sikerül ezt megvalósítania. Természetesen játék közben ki lehet lőni egymást, ami után mindkét félnek megindulási pontra vissza kell mennie  és ezt követően csak játékvezetői  jelre folytatódhat tovább a játék.

Tudjuk, hogy egy heves csatában olykor nem árt az extra muníció, ezért ha menet közben elfogyott a csomagban foglalt 100db lőszer, akkor  csak vedd elő az előre bekészített lőszertartót és töltsd újra a fegyvereket.  Egy feltöltés 100db lőszer, melynek az ára 2000Ft, amit ráérsz a játék végén kifizetni! Ha mégsem szeretnél ismételt feltöltést, akkor lőszer nélkül folytathatod  a harcot  mindaddig amíg a játékidő letelik.